Promjena opskrbljivača

Proces promjene opskrbljivača

Mogućnost promjene opskrbljivača plinom u segmentu poslovnih korisnika prisutna je već pet godina i tu priliku iskoristilo je više od 500 tvrtki diljem Hrvatske. Dosad su tu mogućnost koristili uglavnom veći industrijski korisnici, no više nema nikakvih prepreka niti za manje tvrtke. Taj proces je za krajnjeg korisnika krajnje jednostavan pri čemu nema nikakvih prekida u procesu opskrbe plinom. Realni rokovi za promjenu opskrbljivača plinom su 1-2 mjeseca s tim da početak opskrbe uvijek započinje s prvim danom u mjesecu. 


Koraci u promjeni opskrbljivača

Osnovni koraci u promjeni opskrbljivača definirani su Općim uvjetima opskrbe plinom koje definira Hrvatska energetska regulatorna agencija (HERA). 

Nakon dogovora o uvjetima suradnje krajnji kupac potpisuje definirani obrazac za promjenu opskrbljivača OBR1-DS nakon čega mi brinemo o sljedećim koracima u dogovoru s drugim uključenim stranama. 

Prvi korak

Kao početni korak u Vašim razmišljanjima o prihvaćanju naše ponude predlažemo da nas kontaktirate na e-mail nakon čega će Vas kontaktirati naš prodajni savjetnik. Vjerujemo da ćete tada dobiti odgovore na sva otvorena pitanja i odlučiti se za korištenje pogodnosti koje sa sobom donosi liberalizacija u području opskrbe plinom. 


Za sve dodatne informacije obratite nam se: